Zelfverdedigingscursus ‘Safe’ gaat weer van start

Admin
Volg mij!
Admin
Volg mij!

17 apr Zelfverdedigingscursus ‘Safe’ gaat weer van start

Na 10 weken is de tweede cursus “Safe” (zelfverdediging voor vrouwen) ten einde gekomen in maart.

Bijna 20 deelnemende vrouwen hebben 10 weken hard getraind om een welverdiende certificaat in ontvangst te mogen nemen. Een aantal van deze deelnemers gaan door in de reguliere zelfverdediging lessen voor vrouwen, welke elke dinsdag van 20:15-21:00 uur gegeven wordt door Fitclub Zeewolde, in het Racketcentrum. Dames zijn zelfverzekerder geworden en voelen zich veiliger op straat quote: Ik voel me zelfverzekerder en loop veiliger over straat’, aldus één van de deelneemsters. Helaas kunnen we niet alle situaties vóórkomen maar wat in je eigen macht ligt moet je aanpakken!

Als politieagent weet Martin Bolling (instructeur) als geen ander welke situaties je op straat kunt tegenkomen. Situaties met messen/dolken en pistolen worden in de cursus nagebootst en je wordt aangeleerd hoe je jezelf het beste kunt verdedigen in dergelijke situaties. Geen moeilijke of onhaalbare bewegingen, maar gewoon zo snel mogelijk leren reageren met de meest voor de hand liggende verdedigingstechnieken. Heb je deze of de eerste cursus nou gemist maar wil je toch graag op een leuke manier je eigen vaardigheden verbeteren? Dan hebben wij goed nieuws! Voor de zomervakantie draaien we nog eenmaal een Safe Cursus gedurende 8 weken. De cursus start op dinsdag 10 mei van 21:00-22:00 uur.

Schrijf je nu in!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.