Ladies Kickboksen naar Nijkerk

Admin
Volg mij!
Admin
Volg mij!

09 jul Ladies Kickboksen naar Nijkerk

Na deze zomervakantie breiden we onze Fitclub in Nijkerk uit met Ladies Kickbokstrainingen.

Fitclub verzorgt al een paar jaar kickbokslessen voor vrouwen in Harderwijk en Zeewolde. Nu vinden we het ook tijd om deze trainingen in Nijkerk aan te bieden als uitbreiding op de bootcamp trainingen. Onder begeleiding van een ervaren Thaibokstrainer worden je alle kneepjes van deze vechtsport bijgebracht. We starten met twee avonden per week en zullen ook onze bootcamp trainingen uitbreiden van één keer per week naar twee keer per week. Hoogstwaarschijnlijk zal er een locatie verandering plaats vinden maar dat zullen we melden zodra dat definitief is.

 

Ladies kickboksen bij Fitclub betekent het aanleren van combinaties, conditie en krachttraining in één les. Het doel is niet om elkaar te ‘lijf te gaan’, maar om 45 minuten een flinke workout te doen met elkaar. Lijkt het jou leuk om kennis te maken met deze vechtsport maar je hebt geen zin om met ‘blauwe’ ogen thuis te komen? Laat ons dan weten dat je interesse hebt. Zodra de dagen en tijden bekend zijn, ben je de eerste die we op de hoogte zullen brengen.

 

Hou mij op de hoogte!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.