Seizoensbehandeling Fitclub Beauty & Wellness

Admin
Volg mij!
Admin
Volg mij!

13 aug Seizoensbehandeling Fitclub Beauty & Wellness

Detox Fall Care Treatment Seizoensbehandeling

05_FB_JANSSEN_PERFECT_DETOX_2016Detox: iedereen heeft het er over. Of het nu gaat om reinigende thee of groene smoothies. Niet zo vreemd, want onze steeds hectischere moderne levensstijl vraagt veel van ons lichaam en onze huid!

De toenemende blootstellingen aan UV-stralen, stress en omgevingsfactoren vormen een overbelasting voor het natuurlijke celreinigingssysteem. Hierdoor hopen zich afbraakproducten in de cellen op en dat heeft nadelige gevolgen voor alle organen in het lichaam. Dit geldt in het bijzonder voor de huid, omdat afzettingen daar vaak het duidelijkst waarneembaar zijn. Zelfs een jonge huid ziet er daardoor minder fris en stralend uit, vroegtijdige veroudering treedt in en er kunnen ouderdomsvlekken ontstaan.

Het is tijd voor een compleet vernieuwde huid met een frisse uitstraling. Vooral nu, na de zomermaanden, is het belangrijk om de ‘oude’, vermoeide en uitgedroogde huid te vervangen door een ‘nieuwe’, frisse, gehydrateerde huid.

De Detox Fall Care Treatment is een verfrissende, hydraterende, ontgiftende behandeling voor ieder huidtype, in het bijzonder de huid die tekenen van vermoeidheid vertoont. De Detox-producten en -behandelingen van Jansen Cosmetics bevatten een innovatief huidverzorgingsconcept en deze super behandeling: het Limited Edition ACAI Peel Off Mask! 
Dit concept ondersteunt de 06_FB_JANSSEN_PERFECT_DETOX_2016detoxificatieprocessen in de huidcellen en gaat daardoor vertraging van de zichtbare tekenen van veroudering tegen. Ouderdomsvlekjes worden minder zichtbaar en de huid krijgt een nieuwe vitaliteit. Dit resulteert in een frisse en gezonde uitstraling

Wist je dat de ogen tijdens deze behandeling kunnen genieten van extra verzorging met het bijhorende oogmasker?

Tip: Creëer een optimaal detox-effect voor de huid door de Detox Fall Care Treatment te combineren met de Perfect Detox Box.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.