Christmas Club Lounge – 16 december 2016

24 nov Christmas Club Lounge – 16 december 2016

flyer-kerst-club-lounge2

Op vrijdag 16 december organiseren wij een gezellige avond voor al onze Clubleden. De avond wordt om 19.00 uur afgetrapt met een unieke zeskamp! Je kan je individueel of per team (maximaal 6 personen) opgeven om te strijden tegen andere teams. Opgeven kan via info@fitclubs.nl of in het Sportcentrum bij de receptie. Deze gezellige zeskamp wordt georganiseerd door onze stagiaires en het winnende team ontvangt leuke prijzen. Let op: ook de persoon met het leukste kerst outfit zal worden beloond. Verder hebben wij een kerstmarkt met verschillende kraampjes en producten waar je lekker kan shoppen en onder het genot van een hapje en een drankje kan luisteren naar ‘Live Muziek’. Alles in de sfeer van deze feestmaand. Zonder jou geen feestje!

Kom jij samen met ons toasten? Ga je de uitdaging aan tijdens de unieke zeskamp? Of ga je direct aan de glühwein en luisteren naar de muziek tijdens een bezoek aan de kerstmarkt?

Kom dan op 16 december vanaf 19.00 uur naar onze Christmas Club Lounge! Ook niet-leden, familie en vrienden zijn welkom op deze avond om kennis te maken met het leukste Sportcentrum van Zeewolde!

Team Fitclub & Sportcentrum Zeewolde

* Consumptie voor eigen rekening
* Glühwein wordt je aangeboden door het Sportcentrum evenals een versnapering

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.