Als enige in Zeewolde! Sabon in onze salon

27 nov Als enige in Zeewolde! Sabon in onze salon

Sabon in onze salon laat je optimaal genieten van hoogstaande producten, gemaakt van verfijnde ingrediënten die precies doen wat de huid nodig heeft. Luxe verwennerij voor het hele lichaam.

Sabon Bath & Bodycare is een wereldwijd concept voor huidverzorgingsproducten, gemaakt van de allerbeste ingrediënten uit de hele wereld: van Edelweiss uit Zwitserland tot mineralen uit de Dode Zee. Van die ingrediënten worden innovatieve producten gemaakt, geheel gericht op jouw wensen, jouw huid, jouw stemming. Puur natuur kwaliteitsproducten voor een zeer redelijke prijs.

sabonwinkeltjesSabon biedt alles wat je nodig hebt voor een uitgebreide huidverzorging, en veel extra verwen producten. Je hebt de keuze uit scrubs, aroma’s, bad- en doucheproducten, bodylotions, gezichtslijnen, maskers, handgemaakte zepen en bruisballen, maar ook kaarsen en keramiek en vele andere producten om lichaam en geest mee te verwennen en tot rust te laten komen. Sabon is fel tegen dierproeven en vóór mens en milieu. De producten zijn daarom milieuvriendelijk en uiteraard 100 procent dierproefvrij.

Sabon in winkel ‘de Winkeltjes’.
Vanaf begin December kun je Sabon ook kopen in de winkel ‘Winkeltjes’ in Zeewolde. Een gezellige winkel met ruim 30 ondernemers onder 1 dak. Het assortiment is hierdoor heel gevarwinkeltjesieerd. Er is altijd wel iets nieuws te zien en te beleven. Voor elke gelegenheid kunnen wij een speciale giftset samenstellen. Uiteraard kun je ook zelf een pakket creëren dat precies past bij de persoon aan wie je het geeft. Daar helpen we je graag bij en uiteraard verpakken we het met zorg. Zo wordt het een prachtig cadeau. De verpakking vormt namelijk een belangrijk deel van de Sabon-belevenis: elk presentje wordt individueel ingepakt en krijgt van ons een persoonlijke behandeling.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.