Nieuwe openingstijden voor onze Wellness Salon

27 nov Nieuwe openingstijden voor onze Wellness Salon

Merel HerberDoor versterking in ons Beauty & Wellness team, worden onze openingstijden per 1 december verder uitgebreid. Merel Herber, een leuke enthousiaste meid komt ons team versterken:

Hallo ik ben Merel Herber, 30 jaar en moeder van een dochter van 6. Ik ben geboren in Utrecht en opgegroeid in Houten. Sinds ongeveer 2,5 jaar woon ik met mijn vriend en dochter in de Polderwijk in Zeewolde. Mijn hobby’s zijn winkelen, naar mijn paard gaan en ik spreek graag af met vriendinnen.
Ik heb de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd bij Imko Opleidingen te Amersfoort. Na mijn opleiding en stage heb ik bij een Beautyfarm gewerkt in Nieuwegein. Wegens mijn vertrek naar het buitenland en het (alleenstaande) moederschap, heb ik lang niet meer als schoonheidsspecialiste gewerkt. Des te enthousiaster ben ik om het werk nu weer op te gaan pakken! Ik ben altijd erg graag bezig geweest met uiterlijke verzorging en zie er naar uit om weer collega’s (mensen van mijn eigen leeftijd) om mij heen te hebben tijdens werk. Ik hoop dan ook de mensen met een voldaan gevoel te zien vertrekken na een behandeling bij Fitclub Beauty & Wellness.

Vanaf de maand december zullen onze openingstijden uitbreiden.

Nieuwe openingstijden:
Maandag: 09.00 – 21:30 uur
Dinsdag: 09:00 – 21:30 uur
Woensdag: 09:00 – 21:30 uur
Donderdag: 09:00 – 21:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 21:30 uur
Zaterdag: in overleg merel
Zondag: gesloten

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.