Weerbaarheidstraining methode B bij de Fitclub Zeewolde.

14 aug Weerbaarheidstraining methode B bij de Fitclub Zeewolde.

Weerbaar en weerbaarheid, wat is dat? Een kind dat weerbaar is heeft een goed gevoel van eigenwaarde en is zich bewust van zijn of haar eigen gevoelens en die van anderen.  Weerbaarheid betekent dat je leert om in een spannende/oneerlijke situatie bewust te handelen en daarbij zelfvertrouwen te ontwikkeld. Dit gebeurt door een andere houding aan te leren nemen, een andere toon te gebruiken, oogcontact te maken of anders te denken. We gaan in de training uit van eigen kracht en mogelijkheden. Wie wil dat niet voor zijn of haar kind in deze hectische, drukke tijd met hoge verwachtingen.

De training die is voor jongens en meisjes tussen de 7 en 10 jaar, heeft vooral een fysieke aard,  maar spreekt tevens de mentale en sociale vaardigheden aan. Het verbale aspect is tijdens de hele training belangrijk. Zeggen wat je te zeggen hebt en doen wat je zegt. Aan de hand van een intakegesprek worden de persoonlijke behoefte geïnventariseerd zodat dit meegenomen wordt in de bijeenkomsten.

Wilt u dat uw  kind positief zijn krachten in zet. Laat zien wie hij of zij is en keuzes leert maken?

Geef ze dan snel op voor de weerbaarheidscursus van de Fitclub in samenwerking met Sabina Krijger van de Kinderhoeksteen.

De volgende cursus start op donderdagdagmiddag 31 augustus 2017 van 15.45-16.45;   De kosten voor de cursus bedraagt €150,00 per kind.

Registreer hier!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.