Afvalrace

Sorry dat we het zo noemen, maar dit ‘life project’ vinden wij vet. Supervet, eigenlijk: Fitclub Afvalrace. Dit betekent acht weken racen met maar 1 doel: samen zoveel mogelijk kilo’s afvallen. De afvalrace is ons allernieuwste programma. Omdat mensen elkaar stimuleren, geloven wij erin dat je gezamenlijk beter en sneller afvalt. En om dit gezond en effectief te doen, gaan wij je hierbij helpen. In groepsverband (maximaal 45 personen) gaan we ervoor om zoveel mogelijk kilo’s af te vallen op een verantwoorde en gezonde manier. In ons programma zit een resultaatgarantie. Dus houd je je aan onze schema’s, maar haal je de door ons vastgestelde garanties toch niet? Dan krijg je gewoon je geld terug. Heb jij de allerbeste resultaten van de groep behaald, dan ontvang jij als winnaar van deze Afvalrace het volledige deelname-bedrag retour.

Aanvullende info

De Fitclub Afvalrace is anders dan andere programma’s. Dit vanwege de persoonlijke aanpak in teamverband. Samen zijn de deelnemers nog slimmer bezig. Iedereen krijgt persoonlijke begeleiding door deskundige coaches. Iedereen krijgt een voedingsprogramma op maat, dat ook nog eens leuk en lekker is. De eetschema’s zijn gemakkelijk te volgen en we zorgen voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt.

Resultaatgarantie

Wij geven je in dit programma een resultaatgarantie af. Behaal jij niet één van onderstaande resultaten, dan krijg je aan het einde van het programma gewoon je geld terug. Hieraan zijn een aantal voorwaarden verbonden. Deze resultaten en voorwaarden zijn als volgt:

De resultaten zijn:

 • Minimaal 5 kilo afvallen
 • Een fitter gevoel
 • Meer inzicht in voeding en beweging
 • Meer discipline en doorzettingsvermogen
 • Strakker of slanker na 10 weken

De voorwaarden zijn:

 • van 11 weegmomenten, minimaal 10 aanwezig
 • Het volgen van twee webinars
 • De coachingsvragen wekelijks invullen en versturen naar je coach
 • Wegen op de vaste weegavond
 • Je houden aan het voorgeschreven voedingsplan

Tarief voor deelname:

 •  € 149,00 
Aanvullende informatie

Exacte data van wegingen en workshops worden z.sm. vermeld. Wel kunnen we je alvast melden dat de trainingsdagen als volgt zijn:
Amersfoort: start donderdagavond 12 januari 2017 (19:30 uur)
Zeewolde: start vrijdagavond 13 januari 2017 (19:30 uur)
Harderwijk: start dinsdagavond 10 januari 2017 (19:30 uur)

 

De workouts duren gemiddeld 45-50 minuten en de workshops 20-30 minuten.

Elke week is er een workout gepland na de wegingen. Kun je een keer niet, dan kan je deze op een andere locatie inhalen.

Op maandag 2 januari (20:00 uur) en vrijdag 6 januari (20:00 uur) geven wij een webinar. Tijdens deze online presentatie hoor je alles omtrent dit programma. Kun je nou niet aanwezig zijn bij één van de webinars, dan kun je ook naar de inspiratie avond komen op woensdag 4 januari om 20:00 uur in Sportcentrum Zeewolde.

Ben je al overtuigd en wil je mee doen? Je kunt je dan hieronder inschrijven! Zodra jij je hebt aangemeld, ontvang je van ons een vragenlijst i.v.m. je voedingsschema’s.

.

Wil je de nodige kilo’s kwijt? Geef je dan nu op als racer.