Bootcamp

Bij bootcamp sport je in teamverband in de gezonde buitenlucht. Hardlopen wordt op een originele, uitdagende en ludieke manier gecombineerd met functionele krachttrainingsoefeningen. Tijdens de trainingen maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden die de natuur ons te bieden heeft. Denk hierbij aan bomen, hekken, trappen, heuvels, banken, enz. Maar daarnaast maken we ook gebruik van allerlei materialen zoals touwen, autobanden, ballen, TRX, stammen, enz.

Deze les is geschikt voor iedereen die het heerlijk vindt om in de buitenlucht te sporten. Iedere week word je weer verrast met nieuwe oefeningen waarbij je zowel mentaal als fysiek uitgedaagd wordt. De uitdaging ligt in het verleggen van jouw grenzen op beide vlakken en als logisch gevolg werk je aan je zelfvertrouwen, teambuilding en een positieve instelling. We bouwen in een enthousiaste groep deelnemers aan een sterkere houding, betere conditie en een slankere lijn.

 • Stap 1
  Kies tussen de mogelijkheden credits of abonnementen. Zie de top menu bovenaan de pagina.

 • Stap 2
  Je ontvangt van ons een e-mail met daarin jouw persoonlijke link waarmee je kunt aanmelden met onze virtuagym app!

 • Stap 3
  Download de app en activeer je account!

 • Stap 4
  Reserveer je Bootcamp via 'rooster'. Show up on time, and lets GO!

Deze Bootcamp is ook geschikt voor doorgewinterde sporters! We gaan er flink tegen aan en de trainer biedt altijd een optie tot niveauverschil en verschillende variaties.