Inner Strength

De weg naar succes!

 

Je laat jezelf op de bank vallen en gaat rustig met een drankje en een zak chips je favoriete programma’s bekijken. Zodra het 22:00 uur is kijk je nog even verder en merk je dat je je niet prettig voelt! je had deze avond je toch net anders voorgesteld. Je wou gaan sporten en aan je gezondheid werken, je voelt je niet lekker. Je baalt dat je weer een avond verspilt hebt. Wanneer ga ik nou anders doen? Vraag je jezelf af, je voelt dat je vast zit!

2017-04-01-PHOTO-00004530
002-Fitclub-PT-Smallgroup

Vaak veranderen we pas wanneer onze huidige situatie het dieptepunt heeft bereikt, het is te oncomfortabel om verder te gaan! Verandering moet optreden.

 

Je maakt andere keuzes en gaat toch ondanks je lange werkdag of vrije dag bewegen, je kiest voor een gezonder alternatief! Je kiest!

Onze negatieve patronen of positieve eigenschappen dicteren de huidige situatie waarin we ons bevinden.

Wij geloven dat JIJ dit kan veranderen door kleine stappen te maken en keuzes te maken die je helpen de juiste richting op te gaan op een pad naar succes! Je bent nog steeds dezelfde persoon! Maar er is iets veranderd je maakt gebruik van je “INNER STRENGTH” Je innerlijke kracht om te veranderen.

 

Om je hierbij te helpen zijn wij het Inner Strength programma gestart.
Een programma gericht je door de sleur heen te helpen en concrete keuzes te maken en echte stappen te nemen. Geen onzin meer maar echte resultaten.

035-03-Fitclub
3 maanden
€ 349,-
Wordt drie maanden begeleidt door één van onze top coaches.
 
+ intake
+ trainingsschema's + aanpassingen
+ voedingsschema's + aanpassingen
+ coaching in groep
+ coaching via whatsapp
+ 12 Inner Strength workshops
 
 
6 maanden
€ 599,-
Wordt zes maanden begeleidt door één van onze top coaches.
 
+ intake
+ trainingsschema's + aanpassingen
+ voedingsschema's + aanpassingen
+ coaching via mail
+ coaching via whatsapp
+ 24 Inner Strength workshops
 
 
9 maanden
€ 799,-
Wordt negen maanden begeleidt door één van onze top coaches.
 
+ intake
+ trainingsschema's + aanpassingen
+ voedingsschema's + aanpassingen
+ coaching via mail
+ coaching via whatsapp
+ 36 Inner Strength workshops
 
 

Hoe werk het?

  • Je vult een intakeformulier in en komt naar ons eerstvolgende Inner Strength workshop. Aan de hand van de informatie uit de intake stellen wij een volledig gepersonaliseerd programma samen

  • Je krijgt toegang tot onze exclusieve Personal Training Studio op de afgesproken tijden waar je voortgang wordt bijgehouden. Ook ontvang je de Fitclub APP voor je smartphone zodat je altijd je trainingen en voortgang binnen handbereik hebt

  • Je start met jouw persoonlijke programma. Je kunt gedurende de begeleidingsperiode onbeperkt vragen stellen aan je coach.

  • De live meetings: we plannen 1x per week een afspraak in waarin we techniek en uitvoering controleren. Tijdens deze sessie gaan we in op alle vragen en is er ruimte voor coaching

Klinkt dit ondanks je drukke leven als jouw kans?! Doe dan nu de intake of bekijk de tarieven!