Over ons

Wie is Fitclub?

GET FIT THE FUN WAY! FIT worden op een leuke manier, dat is ons motto. In 2010 zijn wij in Zeewolde gestart met het verzorgen van bootcamp trainingen in de buitenlucht. Door de jaren heen hebben we dit kunnen uitbreiden naar verschillende locaties, met als gevolg dat deze razend populaire trainingen bij de meeste sporters niet meer weg te denken zijn.


Ladies Fitclub

Sinds 2013 is Ladies Fitclub een waardevolle aanvulling op ons basis concept. Zo hebben wij ons trainingsaanbod uitgebreid met o.a. Ladies Kickboksen, Perfect Pilates, Zumba. Al deze groepslessen zijn gericht op dames. Waarom? Omdat (de meeste) dames zich meer thuis voelen in een groepsles dan dat zij zelfstandig aan de ijzers gaan hangen en omdat zij vaak specifieke beweeg redenen hebben om voor een bepaalde sport te kiezen. De meeste groepslessen worden gegeven op onze locatie in Zeewolde, maar de Fitclub Bootcamps (ook voor mannen) en het Ladies Kickboksen kan je op meerdere locaties terug vinden. Ook diverse programma’s zoals de ‘Fitclubs Afvalrace’ stijgen in populariteit in Zeewolde en de wijde omgeving.


Personal Training

Één van onze core business pijlers is (small group) personal training. Dit wordt momenteel aangeboden in Zeewolde, Harderwijk en Amersfoort. In deze sessies word je in 45 minuten per training fysiek en mentaal uitgedaagd door één van onze toptrainers met als doel: ‘realize results’.

      

Waarom zou je kiezen voor Fitclub?

Heel simpel! Onze trainers hebben kennis van zaken, maar begrijpen maar al te goed dat er naast de sport ook een sociaal leven bestaat. Tijdens de groepslessen inspireren onze trainers jou op een leuke en ongedwongen manier om hard te werken aan jou fitheid en gezondheid.

Onze personal trainers gaan nog een stapje verder; om in shape te komen en te blijven, moet jij je ook gaan focussen op alle overige uren in de week. Denk daarbij aan wat je eet, hoeveel beweging je krijgt op een dag en of je voldoende rust hebt. Onze toptrainers helpen je om jouw persoonlijke doelen te behalen!

Heb je een vraag voor ons of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!