Smallgroup Personal Training

Personal training is nu voor iedereen toegankelijk!

Tegenwoordig vinden veel mensen hun weg naar een personal trainer. En dat is niet gek als je beseft dat ongeveer 80% van de mensen die begint met fitness binnen 3 maanden weer stopt. Een stok achter de deur biedt daarmee uitkomst! Je hebt een afspraak met een personal trainer en veel werk word je uit handen genomen. Tijdens de sessies word je tot het maximale gedreven en zoek je daadwerkelijk de grenzen op. Hierdoor wordt vaak sneller resultaat geboekt!

In één op één sessies heb je 100% aandacht van de personal trainer. Toch kan dit voor sommigen niet haalbaar zijn (financieel) of traint men liever met anderen samen. Smallgroup Personal training biedt dan uitkomst! Afgezien van het feit dat het voordeliger is kun je elkaar motiveren en scherp houden. En geniet je wel van alle aspecten van Personal Training. Daar komt nog is bij dat het ook gezellig is!

 

Wat is een Small Group training?

Een Small Group bestaat uit maximaal 4-6 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk. Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep. Een Small Group trainingssessie duurt 45 tot 60 min en de workouts zijn gericht op conditie, functioneel trainen, core- en houdingsscholing, flexibiliteit, stabiliteit en coördinatie. Kortom; alle spiergroepen komen aan bod!

Programma informatie

Elke maand kun jij instromen in één van onze groepen in Amersfoort, Zeewolde en Harderwijk. In Harderwijk maken we gebruik van de Basic Fit locatie aan de Kolbaanweg 3. Je traint twee keer per week in groepsverband en ontvangt een training- en voedingsplan dat gemaakt wordt op jou persoonlijke doelstelling en behoefte.

Je hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in onze smallgroup personal training en hebt NU de mogelijkheid jouw plek te reserveren onderaan de pagina! Om de juiste mensen zoveel mogelijk bij elkaar te zetten kun je jouw wensen kenbaar maken. Let op: VOL=VOL.

Inhoud van het programma:

  • Twee keer per week trainen met een personal trainer
  • Groepen van maximaal 4 personen
  • Voeding- en trainingsschema’s op maat
  • Elke maand weging en meting
  • programmaduur: 3, 6 of 9 maanden traject

Tarieven (excl. lidmaatschap sportschool):

  • € 129,00 per maand (9 maanden)
  • € 139,00 per maand (6 maanden)
  • € 149,00 per maand (3 maanden)

Wij werken met maandelijkse incasso’s vooraf voor het personal training traject. Het lidmaatschap van de sportschool verloopt via hen.

Wij geven......

Wij geven 100% resultaatgarantie! Het enige wat wij vragen is volledige commitment van jou.

 

Afvallen, spierkracht of conditie opbouwen of wil je gewoon fitter worden? Fitclub heeft dé oplossing voor elke fitness doelstelling! We dagen je uit voor een periode van 3,6 of 9 maanden waarin de personal trainer van Fitclub 100% focus heeft op training, voeding en lifestyle change.

De eerstvolgende groepen starten over:

Reserveer nu jou plek! Vol=Vol