Smallgroup Personal Training

Personal training voor iedereen!

Smallgroup Personal training biedt uitkomst voor iedereen die in in kleine groepen wilt trainen! Afgezien van het feit dat het voordeliger is kun je elkaar motiveren en scherp houden. En geniet je wel van alle aspecten van Personal Training. Daar komt nog is bij dat het ook gezellig is!

 

Wat is een Small Group training?

Een Small Group bestaat uit maximaal 4-6 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk. Je kunt je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep. Een Small Group trainingssessie duurt 45 tot 60 min en de workouts zijn gericht op conditie, kracht trainen, core- en flexibiliteit, stabiliteit en coördinatie. Kortom; alle spiergroepen komen aan bod! Voor de dames tijdens onze small groups richten we ons op de buik, billen en benen. 

Programma informatie

Elke maand kun jij instromen in één van onze groepen in Amersfoort, Zeewolde en Harderwijk. In Harderwijk maken we gebruik van de Basic Fit locatie aan de Kolbaanweg 3. Je traint twee keer per week in groepsverband en ontvangt een training- en voedingsplan dat gemaakt wordt op jou persoonlijke doelstelling en behoefte.

Je hebt aangegeven geïnteresseerd te zijn in onze smallgroup personal training en hebt NU de mogelijkheid jouw plek te reserveren onderaan de pagina! Om de juiste mensen zoveel mogelijk bij elkaar te zetten kun je jouw wensen kenbaar maken. Let op: VOL=VOL.

Inhoud van het programma:

  • 1 tot en met 4 keer per week trainen met een personal trainer
  • Groepen van maximaal 6 personen
  • Voeding- en trainingsschema’s op maat
  • Elke maand weging en meting
  • programmaduur: 3, 6 of 9 maanden traject

Tarieven:

Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor onze personal training programma’s, we zijn echter van mening dat een programma op maat beter werkt dan een standaard abonnement. Zo zijn er mogelijkheden om vanaf €79,00 euro per maand personal training te krijgen.

Wij geven......

Wij geven 100% resultaatgarantie! Het enige wat wij vragen is volledige commitment van jou.

 

Afvallen, spierkracht of conditie opbouwen of wil je gewoon fitter worden? Fitclub heeft dé oplossing voor elke fitness doelstelling! We dagen je uit voor een periode van 3,6 of 9 maanden waarin de personal trainer van Fitclub 100% focus heeft op training, voeding en lifestyle change.

Reserveer nu jou plek! Vol=Vol