Wellness

Fitheid, gezondheid en kracht gaan hand in hand met schoonheid en ontspanning. Aandacht aan je geest en je lijf kan je immers op vele manieren geven en krijgen. Bij Fitclub zijn we daarom al meerdere jaren actief in de schoonheid en wellness. In 2007 begonnen we een schoonheidssalon in Zeewolde. Onze José oefent daar haar passie uit: zich inspannen zodat mensen zich kunnen ontspannen.

 

De laatste jaren combineren we beauty met fysieke trainingen. Een vernieuwende aanpak die voortkomt uit onze overtuiging dat een mens door beweging en ontspanning lekker in zijn vel komt te zitten. En natuurlijk hoort epileren of harsen er nog steeds bij…

Fitclub streeft ernaar dat men ervaart dat de combinatie van sport en ontspanning een positieve uitwerking heeft op zowel het lichaam als de geest. Zonder zweverig te worden. Na inspanning komt ontspanning. Tijd nemen voor ontspanning is een bewuste keuze. De juiste balans tussen inspanning en ontspanning houdt ons gezond en geeft energie. Fitclub Wellness brengt de fundamenten van fitness en schoonheid samen.

 

Een oase van rust in drukke tijden. Persoonlijke aandacht en kwaliteit. Gastvrije specialistes met kennis van zaken, zodat het voor jouw een aangenaam verblijf zal zijn. Bij Fitclub Wellness vindt je alles op het gebied van ontspanning en verzorging. Kom je al in de stemming? Boek dan vandaag nog een wellness-arrangement zodat je jezelf morgen nog lekkerder voelt.

Wil je meer info? Bel met ons!

0646713893

Prijslijst bekijken of direct een afspraak maken?

Afspraak maken

Bestel online Lookx producten 

Lookx

Bestel online Janssen producten 

Janssen